Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler Takımı kadrosunda yer alan Sadık Ardahan Uzkanbaş, şivesi, tikleri ve açıklamaları ile gündem olmayı sürdürüyor. Takım arkadaşlarına ‘Babuş’ diyen ve ‘Babuş Ardahan’ adıyla anılmaya başlayan Sadık Ardahan Uzkanbaş’ın hayatı, aslen nereli olduğu, memleketi, boyu ve mesleği merak ediliyor. Survivor Ardahan nereli, boyu kaç? Survivor Ardahan’ın meslek bilgisi, ne iş yapıyor? Sorularına cevap aranıyor. Sempatik tavırları ile güldüren ve geçtiğimiz günlerde kazandığı bir ödülü kurallara aykırı olmasına rağmen başka bir yarışmacı ile paylaşmaya çalışırken kameralara yakalanan Sadık Ardahan’ın biyografisi ve hakkında merak edilenler ortaya çıktı.

SURVİVOR ARDAHAN NERELİ?

1987 yılında dünyaya gelen Survivor yarışmacısı Sadık Ardahan Uzkanbaş Adanalıdır. Adana’da doğup büyüyen ve Adanaspor’un altyapı takımlarında futbol oynayan Ardahan, daha sonra yaşadığı bir sakatlık sebebiyle futbola ara vermek durumunda kalmıştır. Askerden geldikten sonra Dubai ve Kazakistan gibi ülkelerde çalışan ve yeniden Adana’ya dönen Ardahan’ın ailesinin de Adana’da yaşadığı biliniyor.

Sempatik yarışmacı Survivor Cemal Can’ın boyu kaç? Survivor Cemal Can kimdir?

SURVİVOR ARDAHAN’IN BOYU KAÇ?

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Sadık Ardahan’ın boyu tam olarak bilinmiyor ancak 175 cm olduğu tahmin ediliyor. Survivor’a 80 kilo başlayıp 72 kiloya düşen Ardahan oğlak burcudur.

SURVİVOR ARDAHAN NE İŞ YAPIYOR, MESLEK NE?

Survivor yarışmacısı Sadık Ardahan kafe işletmeciliği işi yapıyor. Survivor Ardahan’ın meslek bilgisi bilinmiyor ancak kafe işlettiği yönünde bilgiler sosyal medyada yer alıyor.

Performans birincisi Survivor Berkan kimdir, ne iş yapar? Survivor Berkan’ın boyu kaç?