TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programının ikinci sezon yarışmacısı Aysu Örgen’in hayatı merak ediliyor. Doya Doya Moda Aysu Örgen kimdir, nereli, kaç yaşında, kaç kilo, boyu kaç, evli mi? Sorularının yanıtları araştırılıyor. 7 büyük beden kadın yarışmacının ve 7 erkek yarışmacının yer aldığı programda özellikle son haftalarda yarışmaya katılan yeni isimler, uzun süre tutunamayıp yarışmadan hemen elenmişti. Kendisinin bu hataya düşmeyeceğini söyleyen Aysu Örgen, sof haftalarda yeni katılanların elenmesinin aksine uzun süreli bir kariyer hedefinin olduğunu dile getirdi. Adını yarışmaya yazdırmak istediğini kaydeden Aysu Örgen, koyu bir Beşiktaş taraftarı olarak da biliniyor. Esnaflık yaptığı bilinen Aysu Örgen’in yaşamına dair merak edilenlerin detayları haberimizde yer buluyor.

Doya Doya Moda Aysu Örgen kimdir?

Aysu Örgen 1986 doğumludur. Yarışmaya Kayseri’den katılan ve esnaflık yapan Aysu Örgen, iddialı sözleri ile yarışmada yer alıyor. Son haftalarda yeni gelenlerin elendiğini hatırlatan, kendisinin aynı hataya düşmeyeceğini söyleyen ve Doya Doya Moda’da uzun süre kalacağını iddia eden Aysu Örgen, yarışmaya damga vuracağını dile getiriyor.

Doya Doya Moda Özde Karacan kimdir, kaç yaşında, kaç kilo, nereli, boyu kaç?

Doya Doya Moda Aysu Örgen

Doya Doya Moda Aysu Örgen nereli?

Aysu Örgen aslen Malatyalıdır. Yaşamını Kayseri’de sürdüren Aysu Örgen’in yarışmanın ardından Kayseri’ye döneceği biliniyor.

Doya Doya Moda Aysu Örgen kaç yaşında?

1986 doğumlu olan Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Aysu Örgen 35 yaşındadır.

Doya Doya Moda Aysu Örgen

Doya Doya Moda Aysu Örgen kaç kilo?

TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programında yarışan Aysu Örgen 77 kilodur.

Doya Doya Moda Aysu Örgen boyu kaç?

TV8’de hafta içi her gün yarışma severlerle buluşan Doya Doya Moda programının yarışmacısı Aysu Örgen’in boyu 1.70 cm’dir.

Doya Doya Moda Aysu Örgen

Doya Doya Moda Aysu Örgen evli mi, çocuğu var mı?

Aysu Örgen evlidir. Aysu Örgen’in 1 oğlu olduğu biliniyor. Aysu Örgen’in kocasının adı ise Burak Örgen’dir.

Doya Doya Moda Bahar Candan kim, kilosu kaç, eski hali nasıl, kaç yaşında, nereli?

Doya Doya Moda Aysu Örgen ne iş yapıyor?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Aysu Örgen Kayseri’de esnaflık yapıyor.

Doya Doya Moda Aysu Örgen