TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda programının yarışmacıları arasında yer alan Bahar Candan’ın yaşamına dair detaylar merak ediliyor. Televizyon ekranlarında ilk olarak İşte Benim Stilim yarışmasında görülen ve o günden bu yana magazin basınının yakından takip ettiği bir isim haline gelen Bahar Candan, farklı tarzı, kişiliği ve ses tonu ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Bahar Candan’ın hayatı ve biyografi bilgilerini araştıran izleyiciler, Doya Doya Moda Bahar Candan kimdir, nereli, kaç yaşında? Doya Doya Moda Bahar Candan kaç kilo, boyu kaç, babası kim? Sorularının yanıtını araştırıyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ilgi odağı olan Bahar Candan, instagram hesabının sadece elitlere yönelik olduğunu söylemiş ve eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Yaptığı şarkılar, çektiği klipler ve özel hayatına dair açıklamaları ile de gündemde olan Bahar Candan’ın kim ve aslen nereli olduğu, yaş ve boy bilgisi ile kilosu ve ailesi hakkında merak edilenler haberimizde yer buluyor.

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN KİMDİR?

Doya Doya Moda programının ikinci sezon yarışmacıları arasına dahil olan ve kısa sürede büyük ilgi gören Bahar Candan 17 Şubat 1998 tarihinde İstanbul’da doğdu. Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitimi devam ediyor ve avukat olmak istiyor. İşte Benim Stilim yarışmasına ablası Nihal Candan ile birlikte katıldı ve magazin basınının en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Dondurma Gibisin ve Dom Perignon adını verdiği şarkılarına çektiği kliplerle de bir dönem sosyal medyanın diline düştü. TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programının ikinci sezonunda yarışmaya devam ediyor.

Doya Doya Moda Sabiha kimdir, nereli, kaç yaşında, kaç kilo, boyu kaç, evli mi?

Bahar Candan

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Bahar Candan aslen Mersinlidir. İstanbul’da doğup büyüyen Bahar Candan, yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN KAÇ YAŞINDA?

1998 doğumlu olan Doya Doya Moda yarışmacısı Bahar Candan 22 yaşındadır. Üniversite öğrencisi olan Bahar Candan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ve magazin basınına yaptığı açıklamalar ile gündem olmayı sürdürüyor.

Bahar Candan

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda yarışmacısı Bahar Candan 57 kilodur. Yarışmaya katılmadan önce 47 kilo olan Bahar Candan, büyük beden kadın yarışmacıların yer aldığı programa katılabilmek için 10 kilo aldı ve 42 bedene yükseldi.

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir, nereli, kaç yaşında, kaç kilo, boyu kaç?

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN BOYU KAÇ?

Doya Doya Moda yarışmacılarından biri olan Bahar Candan’ın boyu 170 cm’dir. Kıyafetleri, tarzı ve sesi ile ilgi odağı olan Bahar Candan, Elitizm adını verdiği Instagram sayfasından iddialı paylaşımlar yapıyor.

Bahar Candan

BAHAR CANDAN’IN BABASI KİM, NE İŞ YAPIYOR?

Bahar Candan’ın babası Doçent Doktor Hakan Candan’dır. Eğitimci olan Hakan Candan hakkında konuşan Bahar Candan, babasının muhafazakar bir insan olduğunu, dinini yaşadığını, namaz kıldığını, oruç tuttuğunu ve düşüncelerinin de muhafazakar olduğunu dile getirmişti.