Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Su Baher’in hayatına dair detaylar araştırılmaya devam ediyor. Doya Doya Moda Su Baher aslen nereli, boyu kaç, gerçek yaşı nedir, oynadığı diziler hangileri? Sorularının cevapları merak ediliyor. 7 büyük beden kadın yarışmacının yer aldığı program hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. 4 jüri üyesinin yer aldığı programda modaya dair önemli ipuçları da izleyicilerle paylaşılıyor.

Programın ilk sezonuna da katılan ve tam adı Sepideh Su Baher olan yarışmacı, ikinci sezonun ardından başlayan All Star bölümleriyle TV8 ekranlarına döndü. Programın en çok konuşulan isimlerinden olan ve iddialı çıkışları ile dikkat çeken Su Baher’in hayatı, nereli olduğu, boy ve kilo bilgisi ile kaç yaşında olduğu ve hangi dizilerde oynadı sorusunun yanıtları haberimizde yer buluyor.

Doya Doya Moda Su Baher boyu kaç gerçek yaşı oynadığı diziler aslen nereli?

Doya Doya Moda Su Baher aslen nereli?

Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Su Baher aslen İranlıdır. İran’da doğup büyüyen ve 2018 yılında Türkiye’ye yerleşen Su Baher, öğrenci olarak Türkiye’de bulunuyor. Bir süre kafede çalışan, daha sonra bir ajansa kaydolan ve oyunculuk kariyerine başlayan Baher, birçok dizide ve televizyon programında yer aldı.

Doya Doya Moda Su Baher gerçek yaşı kaç?

Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Su Baher’in gerçek yaşı 22’dir. 5 Mart 1999 doğumlu olduğu bilinen Su Baher’in, aslında yaşının doğru olmadığı da sık sık gündeme geliyor.

doya doya moda gülşah saraçoğlu eski kilolu hali nasıl

Doya Doya Moda Su Baher boyu kaç?

Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Su Baher’in boyu 1.60 cm’dir. 68 kilo olan Baher 42 bedendir. İstanbul’da öğrencilik hayatı devam ettiği bilinen Su Baher, Türkiye’nin yeni moda starı olacağını kaydediyor. Yarışmacı ayrıca Kuaförüm Sensin adlı yarışma ile tanınmıştı.

Doya Doya Moda Su Baher oynadığı diziler

  • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
  • Erkenci Kuş
  • Afili Aşk

Doya Doya Moda Su Baher boyu kaç gerçek yaşı oynadığı diziler aslen nereli?

özde karacan kilolu hali, boyu kaç