Kanal 7’de hafta içi her gün dizi severler ile buluşan Emanet dizisinin 162. Bölümü izleyicileri yine ekran başına kilitleyecek. Emanet 162. Bölüm fragmanı özeti olan 20 Nisan Salı tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin heyecanla beklenen 162. Bölümünde Seher, büyük bir güven problemi yaşamaya devam edecek. Seher’in gözyaşları son bölümde de dinmeyecek. Seher, “Bir daha eskisi gibi olmayacak” derken, Yaman Kırımlı, “Hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak olsa bile ben yine o günü bekleyeceğim” diyecek.

Türk dizisi Emanet yeni bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Dizinin yeni bölümünde Seher, Yaman’la konuşacak. “Böyle nasıl yaşar ki insan, nasıl yürünür bu yolda” diye soran Seher’e Yaman’ın cevabı “Güvenerek. Bunu sana ben, kendine güvensizlikten bir kaleyi inşa etmiş birisi söylüyor” olacak. Kiraz’ın ani ölümü ise Yaman ve Seher’i yaşadıkları olaylar konusunda durup bir daha düşünmeye sevk edecek. Her şeyin eskisi gibi olması o kadar da kolay olmayacak.

emanet dizisi nerede çekiliyor

Emanet 162. Bölüm fragmanı özeti

Emanet dizisi 162. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin 162. Bölümünde Zuhal, hapishanede rahat durmayacak. Ablası İkbal’e çok kızan Zuhal, kendisine eziyet eden kadının yanına gidip ona bir teklifte bulunacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin son bölümünde Seher, Yaman’a “Sana yeniden nasıl güvenebilirim hiç bilmiyorum. Seni nasıl affederim bilmiyorum. Hiçbir şey bilmiyorum” diyecek. Yaman ise “ben biliyorum ama. Sen bana yeniden güvenene kadar, sonuna kadar bekleyeceğim seni” diyecek.

halil ibrahim ceyhan (yaman kırımlı)

Emanet 20 Nisan Salı özeti fragmanı

Emanet dizisi 20 Nisan 2021 Salı özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin Salı akşamı saat 20.00’de yayınlanacak yeni bölümünde Yaman ve Seher, Kiraz’ın ölümü ile büyük bir şok yaşayacak. Bu ölümün ikiliye neyi hatırlatacağı sorusu ise dizinin yeni bölümünde yanıt bulacak.

seher kırımlı - sıla türkoğlu kimdir