Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün izleyicilerle buluşan Emanet dizisi son bölümü ile yine dizi severleri ekran başına kilitleyecek. Emanet 172. Bölüm fragmanı özeti olan 4 Mayıs Salı tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin heyecanla beklenen 172. Bölümünde, yaşadıkları güzel zamanların sonucunda birbirine iyice yakınlaşan Yaman ve Seher, kendilerine hazırlanan plandan habersiz olacaklar.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Son bölümde Seher, “kavuşursan aşk biter mi” sorusunu Yaman’a soracak. Yaman ise “o filmlerde olur sadece, sen ve ben, biz gerçeğiz” cevabını verecek. İkbal ise kötülüklerine kaldığı yerden devam etmek isteyecek. Seher’i ortadan kaldırmayı kafasına koyan İkbal, bunun için bir adam tutacak ve Seher dışarıdayken onu öldürmesi için yönlendirecek.

sıla türkoğlu sevgilisi kim, evli mi

Emanet 172. Bölüm fragmanı özeti geldi

Emanet dizisi 172. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Son bölümde Seher, Yaman’ın ellerini tutarken “birlikte sohbet edip yürüyebileceğin birisinin olması çok güzel, burada, yanımda olman yani, güzel” diyecek. Yaman ise “istemediğin sürece yalnız yürümeyeceksin bundan sonra” cevabını verecek.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti yayınlandı

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde Seher ve Yaman, aralarındaki buzları eritmeye başlayacak. Aşıklar mutluluk yolunda ilerlerken, İkbal yine planları ile karşılarına çıkacak.

halil ibrahim ceyhan sevgilisi var mı, oynadığı diziler

Emanet 4 Mayıs Salı özeti fragmanı

Emanet dizisi 4 Mayıs 2021 Salı özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Seher’in kendisine kurulan tuzaktan kurtulup kurtulamayacağı sorusu 172. Bölümde yanıt bulacak. Dizinin başrollerini Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu paylaşıyor. Yeni bölüm Salı akşamı saat 20.00’de ekranlarda olacak.

emanet dizisi nerede çekiliyor