Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün izleyici ile buluşan Emanet dizisinin son bölümü ekranlarda yerini alacak. Emanet 173. Bölüm fragmanı özeti olan 5 Mayıs Çarşamba tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin heyecanla beklenen 173. Bölümünde Yaman Kırımlı, “bir daha ışığı hiç bulamayacağım sandım. Ta ki sen hiç düşünmediğim anda yoluma çıkana kadar” sözlerini söyleyecek ve Seher’le duygusal anlar yaşayacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin son bölümünde Zuhal, hapishane şartlarına ayak uydurmakta zorlanacak. Leğende elbise yıkayan Zuhal, ablası İkbal’in başına açtığı dertleri hatırlayacak. Diğer taraftan Seher, İkbal’in kurduğu tuzaktan habersiz olacak. Tehlike giderek yaklaşacak. Seher’in bu tuzaklardan nasıl kurtulacağı yeni bölümlerde belli olacak.

emanet dizisi nerede çekiliyor

Emanet 173. Bölüm fragmanı özeti

Emanet dizisi 173. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin son bölümünde Yaman, Seher’e bir mektup yazacak. Yaman, “Seni bulduğumda koskoca bir karanlık vardı içimde. En karanlık günlerde bile sen kaybolmamayı hep başardın. Ben kaybolduğumda ise her seferinde elimden tutup aydınlığa çıkardın. Benim pusulam oldun. Çünkü yolumu bulmak için nereye bakacağımı hep biliyordum” sözleri ile onu bahçeye davet edecek.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Yeni bölümde Yaman Kırımlı, cebinden yüzüğü çıkarıp Seher’e gösterecek ve ona “benimle birlikte bu yolu sonsuza kadar karım olarak yürür müsün” sorusunu soracak. Seher’in vereceği cevap yeni bölümde ortaya çıkacak.

sıla türkoğlu sevgilisi kim

Emanet 5 Mayıs özeti fragmanı yayında

Emanet dizisi 5 Mayıs Çarşamba özeti fragmanı yayına girdi. Son bölümde heyecan yine yükselecek. İzleyicileri ekran başına kilitleyecek gelişmeler yaşanacak. Yaman’ın gerçek evlilik teklifi yeni bölüme damga vuracak. İkbal ise Seher’e büyük bir tuzak kuracak.

halil ibrahim ceyhan evli mi, sevgilisi kim