Kanal 7’nin sevilen dizisi Emanet son bölümü ile yayında olacak. Emanet 181. Bölüm fragmanı özeti izle 17 Mayıs Pazartesi tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin 181. Bölümünde heyecan yine dorukta olacak. Tekrar ayağa kalkmak konusunda umudunu giderek kaybeden Seher, bu durumun bir daha düzelemeyeceğini düşünerek gözyaşı dökecek. Seher, Yaman’a “sana böyle bir hayat yaşatmaya hakkım yok benim” diyecek. Yaman ise “Ben hiçbir yere gitmiyorum. Bir daha ömrün boyunca yürüyemeyecek bile olsan seni bir an bile yalnız bırakmayacağım” diyerek sevgisinin büyüklüğünü gösterecek.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle araması yapanlar için tanıtım yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde İkbal, Seher’i tamamen bitirmek için planlarını sürdürecek. Seher’in tekrar sağlığına kavuşması için yardımcı olan kadını kullanmaya devam eden İkbal, bu konudaki kararlılığı ile planlarına yenilerini ekleyecek.

halil ibrahim ceyhan nereli oynadığı diziler

Emanet 181. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet dizisi 181. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı yayınlandı. Dizinin 181. Bölümüne Yaman’ın “neye bakarsan onu görürsün. Seçeceksin; ya çukura, dibe. Ya da göğe ve yıldızlara, nereye bakarsan bak, birlikte bakacağız. Ben hep yanında olacağım senin” sözleri damga vuracak.

sıla türkoğlu boyu kaç, aslen nereli, evli mi

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünde Zuhal, bambaşka bir karaktere bürünerek koğuştakilere eziyet edecek. Zuhal’in bu korkusuz tavırlarının ardından başına neler geleceği ise yeni bölümlerle ortaya çıkacak.

Emanet 17 Mayıs özeti fragmanı izle

Emanet dizisi 17 Mayıs Pazartesi özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin başrollerini Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu paylaşıyor. Dizinin 181. Bölümü Pazartesi akşamı saat 19.00’da dizi severlerin beğenisine sunulacak.

yeni başlayacak türk dizileri 2021 star tv, fox tv, show tv