Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Türk yapımı Emanet dizisi son bölümü ile yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Emanet 186. Bölüm fragmanı özeti izle 24 Mayıs Pazartesi tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin 186. Bölümünde Seher, Yaman’a “Farkında mısın, birbirimize yaklaştıkça ne çok insan uzaklaşıp çıktı hayatımızdan. Sanki bağlılık ve ihanet yan yana yürüyor” diyecek.

Emanet yeni bölüm özeti fragmanı izle son tanıtım ekranlardaki yerini aldı. Son bölümde Yaman Kırımlı, İkbal ile yüzleşecek. “Sen artık bir ölüsün. Bu konaktan da, bu aileden de kazıyıp atacağım seni. İkbal Kırımlı adı tarihe gömülecek” diyen Yaman, son sözünü söyleyecek. Zuhal ise Melahat’a yalvarıp gitmek isteyecek. Çok kötü durumda olduğunu söyleyen Zuhal, Melahat’tan insaf bekleyecek ancak beklediği cevabı alamayacak.

halil ibrahim ceyhan (yaman kırımlı) evli mi sevgilisi kim

Emanet 186. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet dizisi 186. Bölüm fragmanı özeti izle son bölüm tanıtımı yayına girdi. 186. Bölümde Seher, İkbal ile ilgili yaşadığı hayal kırıklığını Yaman ile paylaşacak. “Ben onu dost bilmiştim, güvenmiştim ama o benim canıma kastetti. Ben böyle birine ne denir, ne yapılır hiç bilmiyorum” cümlelerini kuran Seher’e Yaman, “Bunu yapandan kaçmak değil hesap sormak gerekir” diyecek.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde sürpriz bir isim geri dönecek. Selim, saçı sakalı birbirine karışmış bir halde konağın hemen dışından Yaman ve Seher’i izleyecek. Selim, “ve Selim’i hayatından çıkartan prens ile prenses sonsuza kadar mutlu yaşar, öyle mi” diyerek yapacağı kötülüklere dair ilk girişini yapacak.

emanet dizisi nerede çekiliyor oyuncu kadrosu

Emanet 24 Mayıs Pazartesi özeti fragmanı izle

Emanet dizisi 24 Mayıs Pazartesi özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizide heyecan giderek çoğalacak. Selim’in hangi hamleleri yapacağı, İkbal’in konakta kalmaya nasıl devam edeceği, Seher’i bekleyen yeni kötülükler ve Yaman’ın Seher’i nasıl koruyacağı soruları yeni bölümlerde yanıt bulacak.

sıla türkoğlu boyu kaç sevgilisi kim oynadığı diziler