Kanal 7’nin sevilen dizisi Emanet’in son bölümü izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Emanet 187. Bölüm fragmanı özeti izle 25 Mayıs Salı tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının hesaplarından paylaşıldı. Dizinin heyecanla beklenen 187. Bölümünde Yaman ve Seher aşkı daha da büyüyecek. Yaman Kırımlı, Seher’e “yaralarımızı birlikte saracağız. Söz veriyorum sana, hepimiz iyi olacağız” diyecek.

Türk dizisi Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle ekranlardaki yerini aldı. Son bölümde Selim, Yaman ile Seher’in sosyal medya fotoğraflarına bakıp öfkeden deliye dönecek. “Sonunuz benim elimden olacak, benim” diyen Selim, soluğu Yaman’ın düşmanlarının yanında alacak. Aksak’ın yanına gidip “bana borcun var” diyen Selim, “sen bu hale geldiysen, bunun sebebi Yaman Kırımlı’dır. Söyle ne istiyorsun” cevabını alacak. Selim, “Seher’i istiyorum” diyecek.

halil ibrahim ceyhan aslen nereli kaç yaşında oynadığı diziler

Emanet 187. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet dizisi 187. Bölüm fragmanı özeti izle son bölüm tanıtımı yayına girdi. Son bölümde Zuhal’in hapishanedeki durumu daha da kötüye gidecek. Kötü muamele görmeye devam eden Zuhal, bu eziyetlerden kurtulmak için yalvarmaya başlayacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Yeni bölümde Yaman, “sen olmasaydın, biz yine bu enkazın altında kalırdık herhalde, atlatamazdık bu günleri” diyerek Seher’e övgüler dizecek. Yaman ve Seher, yaklaşan tehlikeden habersiz olacaklar.

sıla türkoğlu boyu kaç sevgilisi kim oynadığı diziler

Emanet 25 Mayıs özeti fragmanı izle

Emanet dizisi 25 Mayıs Salı özeti fragmanı yayınlandı. 187. Bölümde Selim’in Seher hamlesi ekranlara gelecek. Selim’in Seher’i kaçıracağı, Yaman’ın ise Seher’i kurtarmak için harekete geçeceği konuşuluyor. Selim’in ne yapacağı sorusu yeni bölümde yanıt bulacak.

  emanet dizisi nerede çekiliyor oyuncu kadrosu