Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün izleyicilerle buluşan Emanet dizisinin son bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak. Emanet 189. Bölüm fragmanı özeti izle 27 Mayıs Perşembe tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 189. Bölümünde Yaman Kırımlı, kararını değiştirdiğini ve akşam düğüne gideceklerini söyleyecek. Seher ise düğüne gitmek için giydiği kıyafet ile Yaman’ın gözlerini kamaştıracak. Yaman “gözlerimin bu olağanüstü tabloya alışması için zamana ihtiyacı var” diyerek Seher’in ellerinden tutacak.

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti izle araması yapanlar için tanıtım yayınlandı. Yeni bölümde Zuhal’in hastanede yaşadığı hayati tehlike dizi severleri ekran başına kilitleyecek. Zuhal’in kalbi duracak ve doktorlar onu tekrar hayata döndürmek için büyük çaba sarf edecek. Zuhal’in ölüp ölmediği sorusu ise yeni bölümde yanıt bulacak.

kanal 7 emanet dizisi nerede çekiliyor, çekim yeri neresi

Emanet 189. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet dizisi 189. Bölüm fragmanı özeti izle son tanıtım izleyicilerle buluştu. 189. Bölümde Yaman Kırımlı, kendilerini sosyal hizmetlere şikayet eden kadını hatırlatacak ve onun dedektif tarafından araştırılmasını isteyecek. Kadını İkbal’in tuttuğundan şüphelenen Yaman’ı bekleyen sürpriz yeni bölümde ekranlarda olacak.

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Yeni bölümde Seher, Yusuf’u da alıp hastaneye gidecek. Seher’i kaçırmak isteyenler ise onları adım adım takip ederek, harekete geçmeye hazır bekleyecekler. Daha sonra ise aldıkları talimat ile Seher’i ve Yusuf’u kaçırmak için harekete geçecekler. Yaman’ın bu kaçırma girişimini engelleyeceği, duruma müdahale edeceği konuşuluyor. Seher ve Yusuf’u bekleyen tehlike yeni bölümde ekranlara gelecek.

sıla türkoğlu boyu kaç sevgilisi kim oynadığı diziler

Emanet 27 Mayıs özeti fragmanı izle

Emanet dizisi 27 Mayıs özeti fragmanı izle Perşembe tanıtımı yayına girdi. Dizinin 189. Bölümü Perşembe akşamı saat 19.00’da dizi severlerin beğenisine sunulacak.

  halil ibrahim ceyhan aslen nereli kaç yaşında oynadığı diziler