Kanal 7 ekranlarında dizi severlerle buluşan Emanet dizisinin son bölümü yine çok konuşulacak. Emanet 195. Bölüm fragmanı özeti izle 4 Haziran Cuma tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve izleyicilerin beğenisine sunuldu. Dizinin heyecanla beklenen 195. Bölümünde Yaman, Seher ve Yusuf tutuldukları yerden kurtulacaklar ve ormanın içinden ana yola çıkmaya çalışacaklar. Seher, Yaman’ın yaralı halinden endişe edecek ancak Yaman, başka çarelerinin olmadığını söyleyecek.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle ekranlardaki yerini aldı. Türk dizisinin yeni bölümünde Selim, polisin silahını el çabukluğu ile kapacak ve silahı onlara doğrultup tutuklanmaktan kurtulacak. Daha sonra Seher ve Yaman’ın peşine düşen Selim, kan izlerini de takip ederek onlara ulaşmaya çalışacak. Selim’in Yaman ve Seher’i bulup bulamayacağı sorusu ise dizinin yeni bölümünde yanıt bulacak.

sıla türkoğlu (seher kırımlı) aslen nereli boyu kaç dizileri

Emanet 195. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet dizisi 195. Bölüm fragmanı özeti izle son tanıtım yayınlandı. Dizinin merakla beklenen 195. Bölümünde Seher, Yaman’ın çok kan kaybettiğini ve yürümeye devam ederse hayatının tehlikeye gireceğini söyleyecek. Yaman ise “Devam edeceğiz, sen yanımda olduğun sürece bana bir şey olmaz” sözleri ile cevap verecek.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7 tarafından paylaşıldı ve ekranlara geldi. Yeni bölümde Seher, Yaman’ı sıcak tutmak için ona sarılacak. Yaman’ın “sen bana sarılıyorsun ya, sırf bu an için bile yaşayabilirim” sözleri yeni bölüme damga vuracak.

Emanet 4 Haziran Cuma özeti fragmanı izle

Emanet dizisi 4 Haziran 2021 Cuma özeti fragmanı izle yayına girdi. Dizinin son bölümünde İkbal, gelişmeleri yakından takip etmeye çalışacak ve telefonda konuştuğu birine “Bu servetin sahibi olmama artık saatler kaldı” diyecek. Yaman ise yürümeyi bırakacak ve kan kaybından dolayı bitkin düşecek. Yaman’a ne olacağı yeni bölümde belli olacak.

halil ibrahim ceyhan aslen nereli kaç yaşında oynadığı diziler