Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Emanet dizisinin heyecanla beklenen son tanıtımı dizi severlerle buluştu. Emanet 198. Bölüm fragmanı özeti izle 9 Haziran Çarşamba tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin 198. Bölümünde Seher, ablasının ölümünü araştırmaya başlayacak. “Ben artık ablama bunu kimin yaptığını bulmadan iyi olmam” diyen Seher, evdekilere tek tek ablası hakkında sorular soracak. Yaman ise Cenger ile konuşacak ve aklındaki şüpheyi paylaşacak. Yaşanan bütün acılara abisinin sebep olma ihtimalini dile getiren Yaman, İkbal’in ve Kevser’in ölümünden Ziya’nın sorumlu olup olmadığını anlamaya çalışacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle son tanıtım ekranlardaki yerini aldı. Emanet dizisinin yeni bölümünde Seher, ablasının son zamanlarında konakta neler yaşadığını öğrenmeye çalışacak. Ablasının iftiraya uğradığını öğrenen Seher, gözyaşlarına engel olamayacak ve Yaman’a hesap soracak. Ablasına atılan iftiralara Yaman’ın inanıp inanmadığını anlamak isteyecek.

sıla türkoğlu (seher kırımlı) aslen nereli boyu kaç dizileri

Emanet 198. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet dizisi 198. Bölüm fragmanı özeti izle son tanıtım yayınlandı. 198. Bölümde, İkbal’in ölümünün ardından Kevser konusu yeniden açılacak. Kevser’in şüpheli ölümüne dair soru işaretleri ortaya çıkacak. Seher ise bu işin peşine düşecek.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Yeni bölümde Seher ve Yaman karşı karşıya gelecek. Seher’in sorduğu sorulara Yaman’ın ne cevap verdiği yeni bölümde ortaya çıkacak. Akli dengesi yerinde olmayan Ziya’nın sözleri yeni bölüme damga vuracak.

Emanet 9 Haziran özeti fragmanı izle

Emanet dizisi 9 Haziran özeti fragmanı izle yayına girdi. Başrollerini Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu’nun paylaştığı ve hafta içi her gün saat 19.00’da dizi severlerle buluşan dizinin 198. Bölümünde sürpriz gelişmeler ekranlarda olacak.

halil ibrahim ceyhan (yaman kırımlı) sevgilisi kim evli mi