Survivor 2020’nin en tartışmalı isimlerinden biri olan Yasin Obuz, yarışma severlerin en çok araştırdığı isimler arasında yer alıyor. Kıbrıs şivesi ile konuşan ve bu şiveyi nereden öğrendiği merak edilen Yasin Obuz’un aslen nereli olduğu, memleketi, boyu ve mesleği ile evli olup olmadığı araştırılıyor. Survivor Yasin nereli, ne iş yapıyor? Survivor Yasin’in boyu kaç, evli mi? Sorularına yanıt bulundu. Geçtiğimiz yıl yine TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye’de yarışan ve önceki yıllarda izdivaç programı Kısmetse Olur’a ve Yemekteyiz programlarına da katılan Yasin Obuz, televizyon izleyicilerinin yakından tanıdığı bir isim olarak Survivor’da yarışıyor. Acun Ilıcalı’dan üst üste uyarılar alan ve takım arkadaşları tarafından da elenmesi için potaya gönderilen Yasin Obuz’un yaşamına dair merak edilenler ortaya çıktı.

SURVİVOR YASİN NERELİ?

Survivor 2020’de Gönüllüler Takımı’nda yarışan Yasin Obuz Diyarbakırlıdır. 21 Kasım 1998 Diyarbakır doğumlu olan Yasin Obuz, Survivor’da daha önce yarışan Taner Tolga Tarlacı ile yakın arkadaştır ve ikili bir süre aynı evde yaşadı. Kıbrıs’ta bir süre bulunan ve daha sonra Rusya’da da yaşayan Yasin Obuz’un evi İstanbul’dadır.

Mavi takımda yarışan Survivor Evrim kaç yaşında, mesleği ne? Survivor Evrim’in boyu kaç, evli mi?

SURVİVOR YASİN’İN BOYU KAÇ?

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının ‘amazon orman çocuğu’ lakabı ile anılan yarışmacısı Yasin Obuz’un boyu 183 cm’dir. Survivor’da 72 kiloya düşen Yasin’in Dominik’te 20 kilo birden verdiği ortaya çıkmıştı.

SURVİVOR YASİN NE İŞ YAPIYOR?

Survivor yarışmacısı Yasin Obuz aşçılık ve lokantacılık işi yapıyor. İstanbul’un Fatih ilçesine bağlı Sirkeci semtinde Pilavcı Hırşit adında dükkanı bulunan Yasin Obuz, dükkanı Batır adındaki bir çalışanına emanet ettiğini söylemiş ve “Batır inşallah batırmaz” demişti.

Tescilli yakışıklı Survivor Mert kaç yaşında, evli mi? Survivor Mert Öcal kimdir, mesleği ne?

SURVİVOR YASİN EVLİ Mİ?

Survivor yarışmacısı Yasin Obuz evli değildir. Diğer taraftan, Yasin Obuz’un evli olduğuna dair sosyal medya iddiaları da sürüyor. Yasin’in Kısmetse Olur programına katıldığında yeni evli olduğunu söylediğini iddia eden izleyiciler, Yasin Obuz’un çocuğu olduğunu da söylüyor.