Masterchef'te büyük finali Cemre kazanırken büyük ödül olan son model otomobilin sahibi oldu. Finalde Alican'la karşılaşan Cemre, mücadeleyi 68-64 kazanarak haftalarca süren yarışmanın galibi olarak kupayı kazandı. Yarışmaya bu sezon dahil olan Masterchef jürilerinden Danilo Zanna ise izleyenlerin en sevdiği isimlerden biri haline geldi. Sempatik Türkçesiyle ve karakteriyle izleyenlerden tam not alan Danilo Şef'in nereli olduğu, evli olup olmadığı ve eşi, yaşı ve boyu araştırılıyor. Peki Danilo Zanna kimdir? İşte detaylar...

DANİLO ŞEF (ZANNA) KİMDİR

Danilo Zanna, İtalya'da doğdu. Gastronomi üzerine eğitim alan ve kendini aşçılık alanında geliştiren Danilo Zanna, birçok restoranda çalıştı. Ülkesinde çeşitli şirketlere danışmanlık hizmeti de veren Danilo Şef, 2010 yılında tatil için Türkiye'ye geldi. İstanbul'da şu anki eşiyle tanışan Danilo Şef, Türkçe öğrendi ve Türkiye'de kaldı. 2012 yılında eşiyle evlenen Danilo Şef'in, bir de oğlu bulunuyor. Danilo Şef'in Türkiye'de bir restoran da açtığı kaydediliyor.

mehmet yalçınkaya şefin kızı sude yalçınkaya kim ne iş yapıyor

DANİLO ŞEF NERELİ

Danilo Şef, İtalya'da doğdu. Prato kentinde dünyaya gelen Danilo Zanna'nın İtalyan pasaportu bulunuyor. İtalya'nın çifte vatandaşlığa izin vermesi nedeniyle Danilo Şef'in kısa süre içinde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı da alması bekleniyor.

DANİLO ŞEF EVLİ Mİ - EŞİ KİM

Masterchef jürilerinden Danilo Zanna, 2010 yılında tanıştığı Tuğçe Demirbilek ile 2012 yılında evlendi. Bu evlilikten bir çocukları olan Danilo Zanna - Tuğçe Demirbilek çifti, en yakıştırılan çiftler arasında gösteriliyor.

danilo zanna eşi kim, kaç yaşında, nereli

DANİLO ŞEF BOYU KAÇ

Danilo Şef'in boyu, çeşitli bilgi kaynaklarında 1,81 olarak belirtiliyor ancak konuyla ilgili net bir bilgi mevcut değil.

DANİLO ŞEF YAŞI KAÇ

15 Mart 1982 yılında doğan Danilo Zanna, 37 yaşındadır. Danilo Şef, kısa süre içinde 38 yaşına girecek.

somer sivrioğlu şef restaurant nerede