Masterchef'te büyük final, geçtiğimiz günlerde gerçekleşti ve yarışmanın galibi Cemre oldu. Bu sezon yarışmada ilk kez jürilik görevini üstlenen Danilo Şef ise yılbaşında O Ses Türkiye özel programında sahneye çıktı. Oldukça eğlenceli geçen programda Danilo Şef, en sevilen isimlerden biri oldu. Sempatik Türkçesi ile beğeni kazanan Danilo Zanna'nın kim ve nereli olduğu, boyu, yaşı ve eşi ise merak ediliyor. Peki Danilo Zanna kimdir? İşte detaylar...

MASTERCHEF DANİLO ŞEF KİM

Masterchef jürilerinden Danilo Zanna, İtalya'nın Prato şehrinde doğdu. Aşçılık üzerine eğitim alan ve kariyerini bu yönde çizen Danilo Zanna, ülkesinde birçok restoranda çalıştı, danışmanlık yaptı. Bir hafta sonu tatili için Türkiye'ye gelen Danilo Şef, burada eşiyle tanıştı ve 2 yıl sonra evlendi. Danilo Şef'in bu evlilikten bir oğlu bulunuyor.

somer sivrioğlu şef restaurant nerede

DANİLO ŞEF NERELİ

Masterchef jürilerinden Danilo Şef, İtalya'da doğdu. İtalya pasaportu taşıyan Danilo Zanna'nın kısa süre içinde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı alacağı ifade ediliyor.

MASTERCHEF DANİLO ŞEF EŞİ KİM

Masterchef Danilo Zanna'nın eşi, Tuğçe Demirbilek. 2010 yılında İstanbul'da tanışan çift, 2012 yılında dünyaevine girdi. Tuğçe Demirbilek - Danilo Zanna çiftinin bir oğlu bulunuyor.

masterchef danilo şef eşi kaç yaşında nereli kimdir

MASTERCHEF DANİLO YAŞI

Masterchef Danilo Şef, 1982 yılında doğdu ve 37 yaşında. 15 Nisan doğumlu olan Danilo Zanna, kısa süre içinde 38 yaşına girecek.

MASTERCHEF DANİLO ŞEF BOYU

Danilo Şef, çeşitli kaynaklardaki bilgilere göre 1,81 boyunda.

masterchef mehmet şef kızı kimdir kaç yaşında ne iş yapıyor