Masterchef Mehmet Şef kimdir? Masterchef Mehmet Şef aslen nereli? Masterchef Mehmet Şef kaç yaşında? Masterchef jürisi Mehmet Şef’in kızı kim? Masterchef Mehmet Şef’in eline ne oldu? Sorularının yanıtını arayan izleyiciler, Masterchef’te 3 sezondur jüri üyeliği yapan Mehmet Yalçınkaya’nın yaşamına dair detayları öğrenmeye çalışıyor. TV8 ekranlarında üçüncü sezonu ile ekranlara gelen Masterchef Türkiye’nin üç jüri üyesinden biri olan Mehmet Yalçınkaya’nın hayatı, ailesi, kim ve nereli olduğu, memleketi, yaşı ve parmakları hakkında merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

Dünyanın farklı ülkelerinde katıldığı uluslararası yemek yarışmalarında önemli dereceler elde eden Mehmet Yalçınkaya, Dünya Aşçılar Şampiyonası’nda dünya ikincisi olarak kalitesini ve yeteneğini kanıtladı. Dünyanın en önemli yemek konulu dergilerinde yazıları yayınlanan ve ülkemizin en önemli mutfak workshoplarında yer alan Mehmet Yalçınkaya’nın merak edilenleri ortaya çıktı.

Masterchef Mehmet Şef aslen nereli kaç yaşında Mehmet Yalçınkaya Şef’in kızı kim eline ne oldu?

MASTERCHEF MEHMET ŞEF KİMDİR?

Masterchef 2020 jürisi olan Mehmet Yalçınkaya Şef 1974 Bolu doğumludur. Profesyonel aşçılık kariyerine 2004 yılında aldığı eğitimle başlayan Mehmet Şef, o güne kadar amcasının fırınında çalışmayı sürdürdü. Yeteneği ile kısa sürede tanınan bir aşçı haline gelen Mehmet Şef, Türkiye’nin en meşhur şefleri arasında yer aldı. Masterchef Türkiye yarışmasına jüri üyesi olarak katılan Mehmet Yalçınkaya, yarışmacılara karşı gösterdiği tavır ile kimi zaman eleştirilerin odağında olurken, kimi zaman da profesyonel aşçıların yetişmesi için ciddi bir duruş sergilenmesinin gereğine vurgu yapıyor.

MASTERCHEF MEHMET ŞEF ASLEN NERELİ?

Masterchef Türkiye jürisi Mehmet Şef aslen Boluludur. Mehmet Şef’in doğduğu Yenigüney Köyü Bolu ilinin merkezine bağlı bir köy ve merkeze 20 kilometre mesafede yer alıyor.

mehmet yalçınkaya şef restoranı nerede aşçılık okulu

MASTERCHEF MEHMET ŞEF KAÇ YAŞINDA?

1 Ocak 1974 doğumlu olan Masterchef jürisi Mehmet Şef 46 yaşındadır. Oğlak burcu olan Mehmet Yalçınkaya Şef sosyal medyayı da aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. 187 cm boyunda ve 90 kilo olduğu bilinen Mehmet Yalçınkaya Şef, sıkı bir Galatasaray taraftarıdır.

MASTERCHEF MEHMET ŞEF’İN KIZI KİM?

Masterchef Mehmet Şef’in kızı Sude Yalçınkaya’dır. Mehmet Şef, kızı Sude ile aynı karede yer aldığı fotoğrafları ve videoları da sosyal medya hesaplarından paylaşıyor.

MASTERCHEF MEHMET ŞEF’İN ELİNE NE OLDU?

Masterchef jürisi Mehmet Şef’in elinin üç parmağı bir mutfak kazasında kesildi. Mehmet Yalçınkaya’nın sol elinden işaret, orta ve yüzük parmaklarını kıyma makinesine kaptırdığı biliniyor.

masterchef nerede çekiliyor 2021