Masterchef'te yeni hafta heyecanı, bu akşam yayınlanacak bölümle devam edecek. Bu hafta da kadrodan 1 kişi elenecek ve Masterchef yarışmacı sayısı 5'e düşecek. Haftalardır yarışmaya tutunmayı başaran isimler, bu hafta da elenmemek için çaba gösterecek. Masterchef'te bu sezon yeniden jürilik görevini üstlenen Mehmet Yalçınkaya, programı izleyen kişilerin en sevdiği isimlerden biri haline geldi. Bununla birlikte Masterchef Mehmet Şef'in parmaklarına ne olduğu ve elini neden sakladığı da belli oldu. İşte detaylar...

MASTERCHEF MEHMET ŞEF PARMAKLARINA NE OLDU

Masterchef jürilerinden Mehmet Şef, bir iş kazası sonucunda sol elinden 3 parmağını kaybetti. Mehmet Şef'in parmaklarını kıyma makinesine kaptırdığı iddia ediliyor ancak bu konuyla ilgili net bir bilgi bulunmuyor. Mehmet Şef de bugüne dek konuyla ilgili net bir açıklamada bulunmadı.

danilo zanna aslen nereli restoranı nerede

MASTERCHEF MEHMET ŞEF ELİNİ NEDEN SAKLIYOR

Masterchef yarışmasına jüri olarak katılmadan önce de Türkiye'nin en bilindik şeflerinden biri olan Mehmet Yalçınkaya'nın, sol elini bu kaza nedeniyle göstermek istemediği yorumları yapılıyor. Mehmet Şef, bu kazaya rağmen kısa süre önce gözleri kapalı bir şekilde tavuk doğramış ve her kesimden alkış toplamıştı. Mehmet Şef'in olağanüstü bir durum olmaması halinde önümüzdeki sezonlarda da Masterchef jüriliğine devam edeceği tahmin ediliyor.

masterchef mehmet yalçınkaya kızı kim ne iş yapıyor