Kanal 7 Hint dizileri yeni bölümleri hız kesmeden devam ediyor. Masum 374. Bölüm fragmanı özeti olan 31 Mart Çarşamba tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma açıldı. Dizinin merakla beklenen 374. Bölümünde Gopi, uzun aramaların ardından Ahem’e ulaşacak. Ahem ile konuşan Gopi, onun Modi konağına dönmesi için ısrarcı olarak ve Ahem’i bu konuda ikna etmeyi başaracak. Ahem ise kızlarını koruyamadığını söyleyerek herkesten özür dileyecek.

Masum yeni bölüm fragmanı özeti izleyicilerin beğenisine sunuldu. Hint dizisinin heyecanla beklenen yeni bölümünde Urmila, Daram’ın Mira’yı sevdiğini, ona karşı büyük ilgi duyduğunu anlayacak ve Daram’ı yönlendirmek isteyecek. Gora ise Daram’ın hareketlerini ve ondaki değişikliği yakından izlemeyi sürdürecek. Daram’ın farklı bir karaktere büründüğünü gören Gora, bundan büyük rahatsızlık duymaya başlayacak. Daram ile konuşup, eski haline dönmesini isteyecek.

Masum dizisinin 374. Bölümünde Mira, Daram’a destek olacak ve onun yanında olduğunu her fırsatta gösterecek. Gora ise kendi aleyhine olacak bu tehlikeli yakınlaşmayı engellemek için her yolu deneyecek. Öfkeden deliye dönen Gora’nın neler yapacağı Hint dizisinin son bölümünde belli olacak. Daram’a yakın davranan Mira’nın ona gerçekten aşık olup olmadığı sorusu da dizinin yeni bölümünde yanıt bulacak.

Ahem Modi

Masum 374. Bölüm fragmanı özeti

Masum Hint dizisi 374. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin 374. Bölümünde Gora, Daram ile Mira’nın yakınlaştığını görüp aralarına girmek isteyecek. Gora’nın hesaba katmadığı ise ikilinin çoktan birbirine yakınlaşmış olduğu gerçeği olacak. İkilinin birbirine karşı çok iyi davrandığını gören Gora, bu duruma oldukça öfkelenecek.

Masum yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde Mira, Daram’ı bir an olsun yalnız bırakmayacak ve ona çok yakın davranmaya başlayacak. Mira, Daram’a aşık mı? Sorusu yeni bölümde yanıt bulacak.

Masum 31 Mart özeti fragmanı

Masum dizisi 31 Mart 2021 Çarşamba özeti fragmanı yayına girdi. Ekranların çok izlenen Hint dizisinin Çarşamba günü yayınlanacak yeni bölümünde yine izleyicileri çok heyecanlandıracak gelişmeler yaşanacak. Dizinin yeni bölümüne Daram ile Mira’nın yakınlaşması damga vuracak.

Gopi Modi