Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden Murat Övüç, Armağan Çağlayan ile yaptığı söyleşi ile yine gündeme damga vurdu. Yayınladığı videolar ile tüm Türkiye'de tanınan Murat Övüç, yaptığı açıklamada sevgilisinin Ermeni bir iş adamı olduğunu, kendisinin İstanbul Kapalıçarşı'da birçok dükkanı olduğunu dile getirmişti. Murat Övüç'un bu açıklamasının ardından, Murat Övüç'ün sevgilisinin kim olduğu, ismi ve evli olup olmadığı araştırılmaya başladı. Murat Övüç'le ilgili detaylar, haberimizde...

MURAT ÖVÜÇ SEVGİLİSİ RESMİ VAR MI?

Sosyal medyayı en aktif kullanan fenomenlerden biri olan Murat Övüç, bugüne dek kendisiyle ilgili birçok detay paylaştı ancak bu paylaşımların arasında erkek arkadaşıyla fotoğrafına yer vermedi.

serdar ortaç hastalığı ne

MURAT ÖVÜÇ ERMENİ İŞ ADAMI SEVGİLİSİNİN ADI NE

Murat Övüç Ermeni iş adamı sevgilisinin ismi de en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Murat Övüç, Armağan Çağlayan ile yaptığı söyleşide sevgilisinin ABD'de yaşadığını ve Ramazan ayının başında kendisine para gönderdiğini, kolilerle ihtiyaç sahibine bağışlar yaptırdığını ifade etmişti. Murat Övüç, sevgilisinin ismiyle ilgili ise herhangi bir şey söylemedi.

MURAT ÖVÜÇ SEVGİLİSİ EVLİ Mİ? MURAT ÖVÜÇ EVLİ Mİ

Murat Övüç'ün sevgilisinin halen gizemini koruması nedeniyle evli olup olmadığı ile ilgili bir bilgi bulunmuyor. Murat Övüç ise yaptığı açıklamada 10 yıl önce eşinden boşandığını dile getirmişti.

defne samyeli kızı kim, oynadığı diziler