Televizyon ekranlarında izleyici ile buluşan Olanlar Oldu filminin çekildiği yer, çekildiği şehir, filmin oyuncuları ve oynadığı kanal araştırılmaya devam ediyor. Olanlar Oldu filmi nerede çekildi? Olanlar Oldu filmi hangi ilde çekildi? Olanlar Oldu filmi hangi kanalda oynuyor? Sorularının yanıtı ortaya çıktı. Yönetmen koltuğunda Hakan Algül’ün oturduğu, yapımcısı BKM’den Necati Akpınar ve Funda Ödemiş olan komedi filminin senaryosunu ünlü oyuncu Ata Demirer yazdı ve başrolde de kendisi oynadı.

Ünlü oyuncunun yanı sıra filmde Tuvana Türkay, Ülkü Duru ve Salih Kalyon da rol aldı. Müziklerini Fahir Atakoğlu’nun hazıladığı Olanlar Oldu filmi 20 Ocak 2017 tarihinde vizyona girdi ve 13 milyondan fazla hasılat elde etti. Olanlar Oldu filminde Zafer Kaptan rolüyle karşımıza çıkan Ata Demirer, bir Ege kasabasında tekne turları düzenleyen ve geçimini böyle kazanan biridir. Kaptanın annesi Döndü Hanım ise oğlunun bir an evvel evlenmesini ister. Zafer Kaptan tatil için kasabaya gelen oyuncu Aslı ile tanışıp aşık olunca işler karışır. Olanlar Oldu filminin nerede, hangi ilde çekildiği ve hangi kanalda oynadığı ile merak edilen diğer detaylar haberimizde yanıt buluyor.

bayi toplantısı filmi hangi otelde çekildi ne zaman

OLANLAR OLDU FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Ata Demirer’in 2 rolde birden oynadığı Olanlar Oldu filmi İzmir’in Seferihisar ilçesinin gözde turistik mahallesi Sığacık’ta çekildi. Filmin çekildiği yer olan Sığacık Mahallesi özellikle son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin en çok tercih ettiği turizm destinasyonları arasında yer alıyor. Filmin çekim yerinin çevresinde birçok antik kent, tarihi yerler ve yeşil ormanlar ile bölgenin popüler plajları bulunuyor.

OLANLAR OLDU FİLMİ HANGİ İLDE ÇEKİLDİ?

Eğlenceli komedi yapımı olan Olanlar Oldu filmi İzmir ilinde çekildi. Olanlar Oldu filminin çekimleri için İzmir’in Seferihisar ilçesinin başta Sığacık Mahallesi olmak üzere birçok turistik yeri kullanıldı.

OLANLAR OLDU FİLMİ HANGİ KANALDA OYNUYOR?

İzleyici ile televizyon ekranlarında buluşan Olanlar Oldu filmi Kanal D kanalında oynuyor. Filmin başlama saati ise 20.00 olarak duyuruldu. Filmde Zafer ve Döndü karakterlerini canlandıran Ata Demirer’in yanı sıra Aslı karakterine Tuvana Türkay, İbrahim karakterine Salih Kalyon, Fahriye karakterine Ülkü Duru ve Antula karakterine Derya Alabora hayat veriyor.

eltilerin savaşı filmi nerede çekildi kaç yılında