TV8 ekranlarında yayınlanan ve Dominik Cumhuriyeti’nde çekilen Survivor 2021’de heyecan sürüyor. Yarışmanın yeni isimlerinden olan Aleyna Çalışkan’ın hayatına dair detaylar araştırılıyor. Survivor Aleyna Çalışkan aslen nereli, boyu kaç, burcu ne, mesleği ne iş yapıyor? sorularının cevabı merak ediliyor. Survivor adasındaki ilk günlerine dair bir açıklamada bulunan Aleyna Çalışkan, yarışmaya yedekten girmenin avantaj bakımından iyi olmadığını dile getirdi. Diğer yarışmacıların hepsinin birbirini iyi tanıdığını, sıcak ve samimi bir ortam oluştuğunu söyleyen Çalışkan, yedek geldiği için ortama alışmakta güçlük çektiğini söyledi.

Survivor’ın farklı bir yer olduğunu, izlediğinde basit durduğunu ancak buraya geldikten sonra tüm düşüncelerinin değiştiğini kaydeden Çalışkan, ağlamak istemediğini, güçlü durmak istediğini ancak önceki hayatını çok özlediğini ve o hayatın değerini daha iyi anladığını sözlerine ekledi. Bekar olan ve sosyal medya hesabını aktif kullanan Çalışkan, daha önce ulusal kanallarda bazı yarışmalara katıldı. Annesi ile birlikte ATV ekranlarında “Kızlar ve Anneleri” adlı yarışmada boy gösteren Çalışkan, ayrıca Show TV ekranlarında Kuaförüm Sensin adlı yarışmaya da katıldı. Aleyna Çalışkan’ın nereli ve hangi burç olduğu, memleketi, boy ve meslek bilgileri sorularının yanıtları ortaya çıktı.

Survivor Aleyna Çalışkan aslen nereli?

Survivor 2021 yarışmacısı Aleyna Çalışkan 15 Temmuz 1998 tarihinde doğdu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde eğitimine devam ediyor. 12 yaşından beri birçok spor dalı ile ilgileniyor. 2020 IFBB Bikini Fitness Türkiye Şampiyonu oldu. Profesyonel olarak vücut geliştirme ve fitness sporları ile ilgileniyor. Aleyna Çalışkan ayrıca voleybol, badminton, karate ve boks sporları ile de yakından ilgileniyor.

Survivor Aleyna Çalışkan

Survivor Aleyna Çalışkan boyu kaç?

Hırslı ve güçlü bir karaktere sahip olan Survivor 2021 yarışmacısı Aleyna Çalışkan’ın boyu 1.67 cm’dir. Yarışmaya katıldığında 53 kilo olan Çalışkan, güçlü fiziği ve kaslı vücudu ile dikkat çekmeyi sürdürüyor.

Hanzade Ofluoğlu

Survivor Aleyna Çalışkan burcu ne?

15 Temmuz doğumlu olan Survivor 2021 yarışmacısı Aleyna Çalışkan’ın burcu Yengeçtir. Aleyna Çalışkan’ın kişisel hobileri arasında dans etmek var. Çalışkan’ın Zumba ve tango danslarına karşı yakın ilgisi bulunuyor.

Survivor Aleyna Çalışkan

Survivor Aleyna Çalışkan mesleği ne iş yapıyor?

Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Aleyna Çalışkan’ın mesleği eğitmenliktir. Aleyna Çalışkan, vücut geliştirme, fitness ve pilates eğitmenliği işi yapıyor.

Survivor Aleyna Çalışkan

Ayşe Yüksel