Survivor 2020 Ünlüler Takımı’nda yarışan ve geçtiğimiz günlerde yarışmadan elenen Aşkım Burçe Tunay’ın kim ve aslen nereli olduğu ile boy ve kilosu, mesleği ve ne iş yaptığı merak edilmeye devam ediyor. Survivor Aşkım kimdir, kaç yaşında? Survivor Aşkım nereli, boyu kaç? Survivor Aşkım Burçe Tunay kaç kilo, yaşı kaç, ne iş yapıyor? Soruları yanıt buldu. Yunus Emre Özden ve Elif Yıldırım Gören ile birlikte eleme adaya olan ve Ersin Korkut’un potaya gönderdiği Aşkım Burçe Tunay’ın hayatı ve biyografisi ile hakkında merak edilenler ortaya çıktı.

SURVİVOR AŞKIM KİMDİR?

Survivor 2020 yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay 12 Mayıs 2000 tarihinde dünyaya geldi. İstanbul’da doğan Aşkım Burçe Tunay, 4 yaşındayken ailesi ile birlikte Kayseri’ye taşındı ve 2007 yılında jimnastik sporuna başladı. 2010 yılında İstanbul’a döndü ve 2013 yılında Türkiye Milli Takım kadrosunda yer aldı.

Survivor Ersin’in yaşı kaç, aslen nereli, boyu kaç, kaç kilo, evli mi, eşi kim? Ersin Korkut’un köpeği mess ne oldu?

Aşkım Burçe Tunay

SURVİVOR AŞKIM KAÇ YAŞINDA?

2000 doğumlu olan Survivor Aşkım 20 yaşında. Survivor Ünlüler Takımı’nda mücadele eden ve geçtiğimiz günlerde yarışmadan elenen Aşkım Burçe Tunay’ın gidişi en çok Aycan Yanaç’ı üzmüştü. Survivor yarışmacısı Aşkım, özellikle takımdaki diğer kızlarla iyi anlaşıyordu.

SURVİVOR AŞKIM NERELİ?

Survivor yarışmacısı Aşkım İstanbullu. Aşkım Burçe Tunay’ın ailesinin aslen nereli olduğu bilinmiyor ancak Aşkım’ın çocukluğunda 4 yıl Kayseri’de yaşadığı bilgisi var.

Survivor Elif kim, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, evli mi, eşi kim? Elif Yıldırım Gören ne iş yapıyor?

Aşkım Burçe Tunay

SURVİVOR AŞKIM’IN BOYU KAÇ CM?

Survivor 2020’de yarışan Aşkım’ın boyu 160 cm’dir. Türkiye Trampolin Jimnastik Şampiyonu olan Aşkım Burçe Tunay, İstanbul Akademik Jimnastik Spor Kulübü sporcusu olarak jimnastik sporu yapmayı sürdürüyor.

SURVİVOR AŞKIM BURÇE KAÇ KİLO?

Survivor yarışmacısı Aşkım Burçe 46 kilo. Aşkım Burçe Tunay, Survivor 2020’ye katıldığı hafta tartıya çıktığında 50 kilo görünüyordu. Geçen sürede parkurlarda mücadele eden Aşkım’ın 4 kilo vererek 46 kiloya düştüğü biliniyor.

Survivor Aycan Yanaç kim, ne iş yapıyor, mesleği ne? Survivor Aycan aslen nereli, burcu ne?

Aşkım Burçe Tunay

SURVİVOR AŞKIM BURÇE NE İŞ YAPIYOR?

Survivor’da yarışan Aşkım Burçe Tunay jimnastik sporcusu işi yapıyor. Boğa burcu olan ve Işık Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde eğitim gören Aşkım sıkı bir Fenerbahçe taraftarı.

Aşkım Burçe Tunay