Survivor Ünlüler Gönüllüler 2020 yarışmasında Ünlüler Takımı’nda yarışı sürdüren Aycan Yanaç, son günlerde moral bozukluğu ile gündeme gelmiş, daha sonra ise İletişim Ödülü’nde kendisine gönderilen selamla moral bulmuştu. Aycan Yanaç’ın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, boyu, yaşı, kilosu ve ne iş yapıyor soruları en çok aratılan kelimeler arasında yer aldı. Survivor Aycan kimdir, nereli, boyu kaç? Survivor Aycan kaç yaşında, kaç kilo, mesleği ne? Sorularının cevabı bulundu. Survivor genel performans tablosunda üst sıralarda yer alırken düşüşe geçen ve yüzde 52’lik başarı oranı ile yedinci sırada yer alan Aycan Yanaç, şu ana kadar birebir mücadelelerde 68 galibiyete karşı 71 mağlubiyet skoru ile yarışı sürdürüyor. Haftalık puan sıralamasında da sonuncu olan ve Survivor’ın zor şartlarına karşı direnç gösteremeyen Aycan Yanaç’ın yaşamına dair detaylar ortaya çıktı.

SURVİVOR AYCAN YANAÇ KİMDİR?

Survivor 2020 yarışmasında Ünlüler Takımı’nda yarışan Aycan Yanaç 21 Kasım 1998 Almanya Nürnberg doğumludur. Doğduğu şehirde büyüyen ve Nürnberg takımında futbol oynamaya başlayan Aycan Yanaç, Almanya’nın farklı şehir ve takımlarda oynadı ve Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı kadrosuna da davet edildi. Milli forma ile 8 maça çıkan ve forvet oynayan Aycan Yanaç, Acun Ilıcalı’nın sunumu ile ekranlara gelen Survivor 2020’de yarışmaya devam ediyor.

Survivor Nisa kaç yaşında, aslen nereli, boyu kaç, mesleği, ne iş yapıyor?

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN YANAÇ NERELİ?

Survivor’da mücadeleyi sürdüren Aycan Yanaç aslen İzmirlidir. Almanya’da doğup büyüyen Aycan Yanaç’ın ailesinin İzmirli olduğu biliniyor.

SURVİVOR AYCAN KAÇ YAŞINDA?

1998 doğumlu olan Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç 22 yaşındadır. Parkurlarda rakipleri ile kıyasıya bir rekabetin içinde olan ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyişini sürdüren Aycan Yanaç, sempatik tavırları ile de dikkat çekiyor.

SURVİVOR AYCAN’IN BOYU KAÇ?

Survivor 2020’de Ünlüler Takımı’nda yarışan ve zaman zaman takım arkadaşları ile yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Survivor Aycan’ın boyu 173 cm’dir. Bu bilgi kesin olmamakla birlikte, Aycan’ın boyunun 173 cm olduğu zannediliyor.

Barış Murat Yağcı boyu, yaşı, doğum günü ne, kilosu kaç, ailesi, sevgilisi kim?

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN KAÇ KİLO?

Survivor yarışmasına katıldığı hafta tartıldığında 72 kilo görünen Aycan Yanaç 63 kilodur. Geçtiğimiz haftalarda kilosu 63 görünen Aycan’ın birkaç kilo aldığı ve 66-67 kilolara kadar çıktığı da ifade ediliyor.

SURVİVOR AYCAN’IN MESLEĞİ NE?

Survivor 2020’de yarışan Aycan Yanaç’ın mesleği futbolcudur. Geçtiğimiz Aralık ayında Nürnberg takımına yeniden transfer olan Aycan Yanaç, Türkiye Kadın Futbol Takımı kadrosunda da yer alıyor.

Survivor Yasin aslen nereli, yaş kaç, evli mi, burcu ne?

Aycan Yanaç