Survivor Ceyhun Uzun kimdir? Survivor Ceyhun kaç yaşında, nereli? Survivor’da yarışan Ceyhun Uzun elendi mi? Sorularına yanıt aranıyor. Ceyhun Uzun’un boyunu, kilosunu, mesleğini, yaşını ve hakkındaki diğer ayrıntıları merak eden Survivor izleyicileri, kızı hakkında yaptığı duygusal konuşmalarla gündeme gelen Survivor Ceyhun’un hayatına dair detayları araştırıyor. Survivor Ceyhun Uzun’un yaşamına dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR CEYHUN UZUN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Survivor Ceyhun Uzun, İngiltere’de tanınan bir isimdir. Yaşına dair bir bilgi bulunmayan Ceyhun Uzun, İngiltere Maraton koşusunda 3 dünya rekoru sahibidir. Son 3 yılda olimpiyat dereceleri kazanan ve bir çok farklı ülkede düzenlenen maratonlarda koşan Ceyhun Uzun, 2018 yılında İngiltere’de polis oldu. Prens William ve Prens Harry’nin yaşadığı saraya davet edilen Ceyhun Uzun, son koşusunu Kuzey Kıbrıs’ta yaptı.

SURVİVOR CEYHUN NERELİ? MEMLEKETİ, BOYU VE KİLOSU

Survivor yarışmacısı Ceyhun Uzun İngiltere’de doğdu ancak aslen KKTC’lidir. 1.80 cm boyunda olan Ceyhun Uzun’un kilosunun 75 olduğu kaydediliyor. Tek kızı olan Tanyel’i 2016 yılında kanser hastalığı sebebiyle kaybeden Ceyhun Uzun, eşiyle birlikte bir kanser vakfı kurdu.

SURVİVOR AYCAN YANAÇ KİMDİR? ASLEN NERELİ? KAÇ YAŞINDA? MESLEĞİ NE?

SURVİVOR CEYHUN UZUN ELENDİ Mİ?

Survivor’da yarışan Ceyhun Uzun henüz elenmedi. Ancak eleme potasına girdi. Ceyhun Uzun’un yarışmaya devam edip etmeyeceği Survivor’un 27. Bölümünde belli olacak. Adaya veda edecek isimler arasında potaya en yakın olan Ceyhun Uzun’un yarışma akıbeti 24 Mart’ta belli olacak.

SURVİVOR ELİF GÖREN KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?