Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından Survivor'ın 2020 sezonu için geri sayım başladı. Geçtiğimiz sezon Türkiye - Yunanistan formatıyla düzenlenen ancak beklenen etkiyi yaratmayan Survivor yarışmasında bu yıl yeniden ünlüler-gönüllüler formatı uygulanacak. Geçtiğimiz sezon reytinglerin beklendiği gibi gelmemesi ve Türkiye - Yunanistan formatının maliyetinin fazla olması nedeniyle böyle bir karar alındı. Acun Ilıcalı da konuyla ilgili "Beklediğimizi yüzde yüz aldık diyemem." ifadelerini kullanmıştı. Yarışmanın başlamasına kısa bir süre kala "Survivor 2020 ne zaman başlayacak?" "Survivor 2020 ne zaman çıkacak?" "Survivor 2020 kadrosu" ve "Survivor 2020 başlama tarihi" aramaları yapılmaya başladı. Survivor 2020 ile ilgili detaylar, haberimizde...

Survivor Mert Öcal kimdir, yaşı, nereli, dizileri, evli mi?

SURVIVOR 2020 NE ZAMAN ÇIKACAK

Survivor 2020'nin başlama tarihiyle ilgili henüz bir net tarih bulunmasa da yarışmanın Şubat ayının ilk veya ikinci haftasında başlaması bekleniyor. Yarışmanın, Masterchef'in sona ermesinin ardından ekranlara geleceği tahmin ediliyor. Geçtiğimiz sezon şampiyonluk ödülü olarak verilen 10 bin doların, bu sezon yapılacak yarışmada daha da artırılması bekleniyor.

Survivor Yasin Obuz kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor Yasin evli mi, eşi kim, boyu kaç?

SURVIVOR 2020 YARIŞMACILARI KİM - KADROSU

Survivor 2020 yarışmacılarıyla ilgili şimdilik sadece 2 isim belli oldu. Daha önce yapılan açıklamada Survivor 2020 kadrosuna Yılmaz Erdoğan'ın yeğeni olan ünlü oyuncu Ersin Korkut'un yer alacağı ifade edilmişti. Buna bir dönem Survivor'da şampiyon olan Uğur Pektaş'ın da ekleneceği ifade edildi. Yani şimdilik Survivor kadrosunda Ersin Korkut ve Uğur Pektaş'ın yer alacağı belirtildi. Şubat ayına yaklaştıkça Survivor kadrosundaki diğer isimlerin de belli olacağı tahmin ediliyor.

Survivor Ersin Korkut kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor Ersin evli mi, elendi mi?