Doya Doya Moda programı yarışmacısı Birben Dilan Coşkun’un hayatı araştırılmaya devam ediyor. Birben Coşkun kimdir? Doya Doya Moda Birben Coşkun kaç yaşında? Birben Coşkun kaç kilo? Birben Coşkun’un boyu kaç? Birben Coşkun evli mi? Birben Coşkun burcu ne? Sorularının yanıtları ortaya çıktı. TV8 kanalında yayınlanan ve büyük beden 7 kadın yarışmacının yer aldığı programın ikinci sezonu hız kesmeden sürüyor. Sezonun iddialı yarışmacılarından olan Birben Dilan Coşkun, aldığı altın kolyeler ve girdiği diyaloglarla gündem olmayı sürdürüyor. 7 kadın yarışmacının kendilerine en uygun ve en güzel kıyafetleri giyerek yarıştığı programın iddialı şampiyon adaylarından olan Birben Dilan Coşkun’un hayatı, kim, nereli ve hangi burç olduğu ile kilosu, boyu, yaşı ve evli olup olmadığı hakkındaki soruların yanıtları haberimizde yer alıyor.

DOYA DOYA MODA BİRBEN COŞKUN KİMDİR?

Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Birben Dilan Coşkun 1996 yılında İzmir’de dünyaya geldi. İzmir’de doğup büyüyen Birben Coşkun, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nden mezun oldu. İzmir’de kendisine pastanesi olan Birben Coşkun, pastane işletmeciliğinin yanı sıra, organizasyon işleri ile de ilgileniyor. Doya Doya Moda programının ikinci sezonuna katılan Birben Dilan Coşkun, şampiyonluğa adım adım yaklaşmaya devam ediyor.

doya doya moda gülşah saraçoğlu eski kilolu hali nasıl

DOYA DOYA MODA BİRBEN KAÇ YAŞINDA?

1996 doğumlu olan Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Birben Coşkun 24 yaşındadır. Bedeni ile barışık bir profil çizen ve kıyafet seçimlerine de özgür bir tarzı benimseyen Birben Dilan Coşkun, modanın insanın kendisini ve vücudunu tanıyıp, kendisini en iyi şekilde ifade edebilmesi olduğunu dile getiriyor.

DOYA DOYA MODA BİRBEN COŞKUN KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda programının yarışmacılarından olan Birben Dilan Coşkun 82 kilodur.

DOYA DOYA MODA BİRBEN COŞKUN BOYU KAÇ?

Doya Doya Moda All Star yarışmasının iddialı yarışmacısı Birben Coşkun’un boyu 170 cm’dir.

özde karacan kilolu hali, boyu kaç

DOYA DOYA MODA BİRBEN COŞKUN BURCU NE?

TV8 ekranlarının sevilen programı Doya Doya Moda’nın iddialı isimlerinden olan Birben Dilan Coşkun’un burcu bilinmiyor.

DOYA DOYA MODA BİRBEN COŞKUN EVLİ Mİ?

Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Birben Coşkun evli değil. Birben Dilan Coşkun’un evli olduğuna dair herhangi bir bilgi ve açıklama da bulunmuyor.

su baher eski hali fotoğrafları aslen nereli