TV8 ekranlarında yayınlanan ve 7 büyük beden kadın yarışmacının mücadele ettiği Doya Doya Moda programının iddialı isimlerinden olan Sabiha Rümeysa Küçükislamoğlu’nun hayatı ve biyografisi araştırılmaya devam ediyor. Doya Doya Moda Sabiha kimdir? Doya Doya Moda Sabiha kaç yaşında? Doya Doya Moda Sabiha nereli? Doya Doya Moda Sabiha soyadı ne? Doya Doya Moda Sabiha kaç beden? Doya Doya Moda Sabiha oğlu kim? Sorularının yanıtları aranıyor. Hafta içi her gün yayınlanan ve modaya dair önemli ipuçlarının da paylaşıldığı programda her hafta bir isim altın kolyenin sahibi olurken, bir isim de yarışmaya veda ediyor. En iyi kıyafetleri en iyi kombinle birleştirip, konsepte uygun elbiselerle jüri karşısına çıkan yarışmacılar, aldıkları puanlar ile yarışmaya devam ediyor. En az puan alan ismin elendiği yarışmada yer alan Sabiha Rümeysa Küçükislamoğlu’nun biyografi bilgileri, kim ve nereli olduğu ile yaşı, ailesi ve çocuğu hakkında merak edilenler yanıt buldu.

DOYA DOYA MODA SABİHA KİMDİR?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Sabiha Rümeysa Küçükislamoğlu 1996 yılında doğdu. Yarışmaya İstanbul’dan katılan Sabiha Rümeysa Küçükislamoğlu çiğ köfte dükkanı işletiyor. Geçmiş yıllarda yaşadığı zorlukları gözyaşları içinde anlatan Sabiha Rümeysa, daha önce evlenip boşandı ve bu evlilikten bir çocuğu bulunuyor. Eşinden kısa süre önce ayrılan ve bekar bir anne olarak yarışmaya katıldığını söyleyen Sabiha Rümeysa Küçükislamoğlu, eski eşi ile kötü bir şekilde ayrılmadıklarını, sadece anlaşamadıkları için yollarını ayırma kararı verdiklerini dile getirmişti. Evliliği bitirmenin en doğru karar olduğunu söyleyen Sabiha Rümeysa, yarışmaya çocuğu için katıldığını kaydetmişti.

Doya Doya Moda Özde Karacan kimdir, kaç yaşında, kaç kilo, nereli, boyu kaç?

SABİHA RÜMEYSA KÜÇÜKİSLAMOĞLU

DOYA DOYA MODA SABİHA KAÇ YAŞINDA?

1996 doğumlu Doya Doya Moda yarışmacısı Sabiha Rümeysa 24 yaşındadır.

DOYA DOYA MODA SABİHA NERELİ?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Sabiha aslen Rizelidir. Sabiha Rümeysa Küçükislamoğlu, yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir, nereli, kaç yaşında, kaç kilo, boyu kaç?

SABİHA RÜMEYSA KÜÇÜKİSLAMOĞLU

DOYA DOYA MODA SABİHA KAÇ BEDEN?

Doya Doya Moda Sabiha 42-44 bedendir. Sabiha’nın kaç kilo olduğu ve boyu hakkında ise bilgi bulunmuyor.

DOYA DOYA MODA SABİHA SOYADI NE?

Doya Doya Moda yarışmacısı Sabiha Rümeysa’nın soyadı Küçükislamoğlu’dur.

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran kimdir, aslen nereli, yaşı, kilosu kaç, evli mi?

SABİHA RÜMEYSA KÜÇÜKİSLAMOĞLU

DOYA DOYA MODA SABİHA OĞLU KİM?

Doya Doya Moda yarışmacısı Sabiha Rümeysa’nın oğlunun adı Çınar’dır.

SABİHA RÜMEYSA KÜÇÜKİSLAMOĞLU