Tv8’de yayınlanan Masterchef yarışmasında eleme heyecanı devam ediyor. Yarışmacı adayları, kendilerine ayrılan 5’er dakikalık bölümlerde yaptıkları yemekler ile bir üst tura çıkmaya çalışıyor. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın jüri koltuğunda oturduğu yarışmanın yeni bölümünde yine kahkahaya boğan anlar ekrana gelecek. Masterchef yeni bölüm fragmanı yayına girdi.

Tanıtıma yansıyan görüntülerde yer alan bir yarışmacı, Masterchef’de çıraklık döneminin bittiğini, Masterchef’in kurtlar sofrası olduğunu söylerken, bir diğer yarışmacı Masterchef’e şampiyon olmaya geldiğini, bir diğer isim ise “rakiplerim benden korksun” diyerek herkese meydan okudu. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan yarışmanın yeni bölümünde büyük umutlarla programa katılan bazı yarışmacılar şeflerden duyacakları sözler ile şaşkınlığa uğrayacak.

3 deneyimli şef, bazı yarışmacıları, özensiz davrandıkları, konuya kendilerini yeterince vermedikleri ve derslerine çalışmadıkları için bir üst tura çıkarmayacak ve eleyecek. Heyecanın giderek yükseldiği Masterchef’in yeni bölümüne Danilo Zanna şefin cümleleri damga vuracak. Danilo Şef, yarışmacılarla girdiği diyaloglar ile kahkahaya boğacak.

danilo zanna eşi kim, kaç yaşında, nereli

Masterchef’e Danilo Zanna şef damga vuracak

Masterchef’in yeni bölümünde bir yarışmacı yemeği sevdiğini ancak lop lop yemediğini söyleyince Somer Şef bu sözleri üstüne alınacak ve “bana laf mı atıyorsun” diye soracak. Yarışmacı ise sözlerini düzeltmeye çalışıp, Somer Şef’in yanlış anladığını söyleyecek. Bu diyalogları yorumlayan Danilo Şef ise yarışmaya “sizin Türkçe benim Türkçe gibi” diyerek stüdyoyu kahkahaya boğacak.

Pirinçsiz Risotto mu, etsiz Adana kebap mı?

Masterchef’in yeni bölümü çok eğlenceli geçecek. Bir başka yarışmacı, pirinçsiz risotto yemeği yapacağını söyleyince şefler bu duruma çok şaşıracak. Yarışmacı ise risottoyu kerevizle yapacağını dile getirecek. Somer Şef bu duruma şaşırırken, Danilo Zanna şef ise kendisinin daha önce etsiz Adana kebap yediğini söyleyip, pirinçsiz risottoya da hazır olduğunu kaydedecek. Bu sözleri duyan diğer şefler Danilo Şef’in sözlerine kahkahaya ile cevap verecek.

mehmet yalçınkaya şef restoranı nerede aşçılık okulu

Masterchef 2021 yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Masterchef 2021 yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Programın yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak. Programın tekrar bölümleri ise gün içinde yarışma severlerin beğenisine sunulmaya devam ediyor.

masterchef somer sivrioğlu aslen nereli restoranı nerede