Survivor’da yine bomba gibi bir bölüm ekrana gelecek. Masterchef Türkiye şefleri Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu Survivor 2020’ye bağlanıp şeflik yapacaklar. Survivor yarışmacıları ise aşçılıklarını konuşturacak. Survivor 61. Bölüm fragmanı yayına girdi. Survivor’ın bir önceki bölümünde Gizem Birdan adaya veda etti ve Gönüllüler Takımı’ndan bir isim eksildi. Gönüllüler Takımı ise bu duruma üzülmüşe benzemiyor. Survivor’un son bölümünde konuşan Evrim Keklik, Gizem’in gidişine sevinen isimler arasında yer alıyor. Survivor 29 Nisan Çarşamba fragmanı yarışma severlerin beğenisine sunuldu. Dominik’te ödül oyunu bu akşam ekranlarda olacak.

SURVİVOR 61. BÖLÜM FRAGMANI – SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 61. Bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor’da ödül oyunu için yemekler, tatlılar hazırlanacak. TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye şefleri uzaktan yayına bağlanarak şeflik yapacaklar. Acun Ilıcalı’nın yöneteceği yarışmalarda Ünlüler ve Gönüllüler Takımı zamanla yarışacak.

Survivor Gizem kimdir, kaç yaşında? Gizem Birdan boyu kaç, dizileri, nereli?

SURVİVOR 29 NİSAN ÇARŞAMBA FRAGMANI YAYINLANDI

Survivor 29 Nisan 2020 Çarşamba fragmanı ekranlara geldi. Sinirlerin gerileceği, yapılan yemeklerin Acun Ilıcalı ve ekibi tarafından tadılacağı, Mehmet Şef’in yine herkesi fırçalayacağı yeni bölümde izleyiciler müthiş bir bölüm heyecanı daha yaşayacak. Survivor’da Masterchef heyecanı 29 Nisan akşamı saat 20.00’de başlayacak.

Survivor Cemal Can Canseven kimdir, nereli, boyu, kilosu, burcu ne?