Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Sadık Ardahan Uzkanbaş’ın kim, kaç yaşında ve nereli olduğu, memleketi, boy ve kaç kilo olduğu ile mesleği ve hangi burç olduğu araştırılmaya devam ediyor. Survivor Ardahan kim? Survivor Ardahan aslen nereli? Survivor Ardahan’ın yaşı kaç? Survivor Ardahan’ın boyu kaç? Survivor Ardahan ne iş yapıyor? Survivor Ardahan’ın burcu ne? Sorularına yanıt arayan yarışma severler, son günlerin en çok konuşulan ve yükselen başarı grafiği ile en çok alkış toplayan yarışmacısının hayatını öğrenmeye çalışıyor. Yunus Emre Özden ile birlikte, Survivor’da önemli bir ivme yakalayan Sadık Ardahan Uzkanbaş’ın hakkında merak edilenler haberimizde cevap buluyor.

SURVİVOR ARDAHAN KİM?

Survivor Gönüllüler Takımı’nda yarışan Sadık Ardahan Uzkanbaş, 1987 yılında Adana’da dünyaya gözlerini açtı. Adanaspor’da 8 yıl futbol oynayan ve sakatlığının ardından futbola ara veren Ardahan, Dubai’de 2 yıl, Kazakistan’da ise 6 ay çalışmasının ardından doğduğu şehir olan Adana’ya döndü. Survivor 2020 başvurusu kabul edilen ve Dominik Cumhuriyeti’nde yarışmaya katılan Sadık Ardahan Uzkanbaş, başarılı mücadelesi ile yarışmanın favori isimleri arasına girdi.

Survivor Sercan kim, yaşı kaç, aslen nereli, boyu kaç cm? Survivor Sercan ne iş yapıyor, mesleği ne?

Sadık Ardahan Uzkanbaş

SURVİVOR ARDAHAN ASLEN NERELİ?

Survivor 2020’de yarışan Sadık Ardahan aslen Adanalı. Adana’da büyüyen ve yaşamını Adana’da sürdüren Ardahan’ın ailesinin de Adana’da yaşadığı biliniyor.

SURVİVOR ARDAHAN’IN YAŞI KAÇ?

Survivor yarışmacısı Sadık Ardahan’ın yaşı 33’tür. 1987 doğumlu olan Ardahan, sempatik tavırları ve tikleri ile yarışmada dikkat çekiyor.

Survivor Yasin Obuz diskalifiye mi oldu, kovuldu mu, elendi mi? Survivor Yasin’in geçmişi, memleketi, soyadı ne?

Sadık Ardahan Uzkanbaş

SURVİVOR ARDAHAN’IN BOYU KAÇ?

Survivor’da yarışmaya devam eden Sadık Ardahan’ın boyu hakkında bir bilgi bulunmuyor. Arkasında hikaye bırakan insanların sonsuza dek yaşadığını söyleyen Sadık Ardahan, kendisinin de bu insanlardan biri olması için Survivor macerasında yer aldığını söylüyor.

SURVİVOR ARDAHAN’IN BURCU NE?

Survivor yarışmacısı Sadık Ardahan’ın burcu oğlaktır. Survivor’da 72 kiloya düşen Ardahan, özellikle son günlerde Acun Ilıcalı’nın dilinden düşürmediği isimler arasında yer alıyor.

Survivor Aycan’ın doğum tarihi, oynadığı takımlar hangisi? Survivor Aycan evli mi, soyadı nedir, futbolcu mu?

Sadık Ardahan Uzkanbaş

SURVİVOR ARDAHAN NE İŞ YAPIYOR?

Survivor 2020’de yarışan Sadık Ardahan kafe işletmeciliği işi yapıyor. Adana’da kafe işlettiği ve eski futbolcu olduğu bilinen Ardahan’ın mesleği hakkında daha fazla detay bulunmuyor.