Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacısı Hayrettin’in yaşamına dair detayları merak eden yarışma severler, Survivor Hayrettin Karaoğuz kimdir, aslen nereli, yaş, boyu kaç, hangi dizilerde oynadı? Sorularının cevabını araştırıyor. İnternet fenomeni, oyuncu, sunucu ve komedyen olan Hayrettin Karaoğuz, kısaca Hayrettin olarak tanınıyor. Çocukluğunda içine kapanık biri olan, lise yıllarında kabak çiçeği gibi açıldığını söyleyen Hayrettin, o yıllarda sokak komedisi ile tanıştığını, üniversitede tiyatroya başladığını ve daha sonra sahnelerde ve internette ve televizyonda bu macerasını sürdürdüğünü kaydetti.

Ünlü bir video sitesinde yayınladığı Kızsız Adam adlı kısa film ile bir anda ünlü olan ve sonrasında birçok filmde, dizide ve reklam filminde yer alan Hayrettin, 2013 yılında Amerika’ya giderek kendisini daha da geliştireceği bir ortamın içine girdi. Los Angeles şehrinde yaşamaya başlayan ve birçok dünya starı ile görüşmeler yapan Hayrettin, aynı zamanda mesleki ve kariyer eğitimlerine de devam etti ve 2014 yılında Türkiye’ye döndü. Amerika’da onlarca video çeken ve daha geniş kitleler tarafından tanınan Hayrettin, Survivor 2021’den önce Exatlon adlı yarışma da yer almıştı.

Survivor Hayrettin Karaoğuz

Survivor Hayrettin Karaoğuz kimdir?

Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacısı Hayrettin Onur Karaoğuz 1 Ocak 1984 tarihinde İstanbul’un Bakırköy ilçesinde dünyaya geldi. Ahmet Hamdi Tanpınar İlköğretim Okulu ve Yahya Kemal Beyatlı Lisesi’ni bitirdi. Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık Bölümü’nden mezun oldu. Reklamcılık alanında 3-4 yıl çalıştı. Üniversite yıllarında arkadaş grubu ile eğlenceli videolar çekmeye ve bunları sosyal medyada yayınlamaya başladı. Bu videolar ile ün kazanan Hayrettin, üniversite yıllarında Beyoğlu’nda stand-up gösterileri de yaptı. Üniversitenin son yılında çektiği Kızsız Adam kısa filmi ile çok konuşuldu.

Daha sonra reklam kampanyalarında yer aldı. Turkcell Nar reklamında oynadı. Gelecekten Bir gün adlı sinema filminde başrol oynadı. Ardından Doritos reklamı için kameralar karşısına geçti. 2011 yılında Star TV’de 2 sezon yayınlanan Hayrettin adlı komedi programını hazırlayıp sundu. Aynı zamanda üniversitelerde tek kişilik gösteri yapmaya başladı ve günümüze kadar yüzlerce üniversiteye gitti. 2013 yılında ATV’de Harry adlı yarışma programını sundu. Fanta reklamlarında oynadı ve Fanta Gençlik Festivali’nde sahneye çıktı. Birçok televizyon ödülü kazanan Hayrettin, Survivor 2021’de yarışmayı sürdürüyor.

survivor aleyna çalışkan aslen nereli ne iş yapıyor yaşı kaç

Survivor Hayrettin aslen nereli?

Survivor 2021 yarışmacısı Hayrettin aslen Trabzon Ofludur. Hayrettin’in annesi Kastamonulu, babası Trabzonludur. Ailesi ona Hayrettin değil Onur olarak sesleniyor. Dedesinin ismi Hayrettin ve dedesinin vasiyeti üzerine ona bu isim konuluyor. Ailenin tek çocuğu olan Hayrettin, çocukluk yıllarının çok sessiz geçtiğini söylüyor.

Survivor Hayrettin yaş kaç?

1 Ocak 1984 doğumlu olan Survivor Hayrettin Karaoğuz’un yaş 37’dir. Bekar olan Hayrettin, Türkiye’de ve Amerika’da çektiği şaka videoları ile ünlenmiştir.

survivor aleyna kalaycıoğlu nereli, kaç yaşında, burcu ne

Survivor Hayrettin boyu kaç?

Survivor 2021 yarışmacısı Hayrettin Karaoğuz’un boyu 1.78 cm’dir. Hayrettin 75 kilodur ve oğlak burcudur.

Survivor Hayrettin hangi dizilerde oynadı?

Survivor 2021 yarışmacısı Hayrettin Karaoğuz 2018-2020 tarihleri arasında Kalk Gidelim ve 2020 yılında Menajerimi Ara dizilerinde oynadı. Hayrettin ayrıca Gelecekten Birgün, Kızsız Adam, Vezir Parmağı ve İlk Öpücük filmlerinde rol aldı.

survivor ayşe yüksel ne iş yapıyor, mesleği, boyu kaç kilo