TV8 ekranlarında her gün yarışma severler ile buluşan ve Türkiye’nin en popüler, en çok izlenen yarışma programı olan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler Takımı kadrosunda yer alan Nisa Bölükbaşı’nın memleketi, hayatı, yaşı, hangi burç olduğu ve boyu ile mesleği ve kilosu merak ediliyor. Survivor Nisa kim? Survivor Nisa aslen nereli? Survivor Nisa kaç yaşında? Survivor Nisa’nın boyu kaç cm? Survivor Nisa’nın burcu ne? Survivor Nisa Bölükbaşı ne iş yapıyor? Survivor Nisa kaç kilo? Sorularına yanıt arayan seyirciler, genel performans tablosunda üçüncü olan ve parkurlardaki mücadeleci karakteri ile alkış toplayan Nisa Bölükbaşı’nın yaşamına dair detayları araştırıyor. Geçtiğimiz haftalarda morali bozuk olan ancak son 1 haftadır bu durumu toparlayan Nisa’nın hayatı ve biyografisi ortaya çıktı.

SURVİVOR NİSA KİM?

Survivor 2020’de yarışan Nisa Bölükbaşı Çek Cumhuriyeti’nin başkenti olan Prag’da 1998 yılında dünyaya geldi. Küçük yaşlarından itibaren birçok spor branşı ile yakından ilgilenen, yüzme takımına giren, profesyonel olarak tenis oynayan, yüzme hocalığı yapan, voleybol oynayan ve bu alanda Çekya’da ikincilik kazanan Nisa Bölükbaşı, Survivor 2020 kadrosuna katıldı ve Gönüllüler Takımı’nda yarışmaya devam ediyor.

Survivor Sercan kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç? Survivor Sercan Yıldırım kaç doğumlu, kaç kilo?

Nisa Bölükbaşı

SURVİVOR NİSA ASLEN NERELİ?

Survivor yarışmacısı Nisa Bölükbaşı aslen Prag Çekyalıdır. Çekya’nın başkenti Prag’da doğup büyüyen ve annesi Çekyalı olan Nisa’nın babasının aslen nereli olduğu bilinmiyor.

SURVİVOR NİSA KAÇ YAŞINDA?

Survivor 2020’de Gönüllüler Takımı kadrosunda yarışan Nisa Bölükbaşı 22 yaşında. 1998 doğumlu olan Nisa, uzun yıllar voleybol oynadı ve libero pozisyonunda sahalara çıktı.

Survivor Yasin kim, nereli? Survivor Yasin kaç yaşında, boyu kaç, evli mi? Survivor Yasin Obuz ne iş yapıyor?

Nisa Bölükbaşı

SURVİVOR NİSA’NIN BOYU KAÇ CM?

Survivor 2020 yarışmacısı Nisa Bölükbaşı’nın boyu 170 cm’dir. Akıcı şekilde Türkçe konuşan Nisa Bölükbaşı, Survivor 2020’nin en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı sürdürüyor.

SURVİVOR NİSA KAÇ KİLO?

Survivor’da yarışan Nisa Bölükbaşı 63 kilo. Survivor’a katıldığı hafta tartılan ve 66 kilo olan Nisa Bölükbaşı, geçen sürede sadece 3 kilo verdi ve 63 kiloya düştü.

Survivor Barış’ın boyu kaç, nereli, kimdir? Survivor Barış kaç yaşında, burcu ne, ne iş yapıyor?

Nisa Bölükbaşı

SURVİVOR NİSA’NIN BURCU NE?

Survivor 2020’nin sempatik ismi Nisa Bölükbaşı yengeç burcudur. 2 Temmuz doğumlu olan Nisa, takım arkadaşı Cemal Can Canseven ile iyi anlaşıyor.

SURVİVOR NİSA NE İŞ YAPIYOR?

Survivor yarışmacısı Nisa Bölükbaşı voleybol sporu işi yapıyor. Voleybol sporunun yanı sıra öğrenci olan ve Prag’da mimarlık eğitimi almaya başlayan Nisa Bölükbaşı, Survivor 2020’nin dikkat çeken isimlerinden biri olmaya devam ediyor.

Nisa Bölükbaşı